top of page

Ervaringen van onze community

"Het is echt van grote waarde om deze bijeenkomsten (of een vorm die hier op lijkt) te behouden. Het samen komen, het helen. Het zijn van deze mooie groep mensen in een safe space is super belangrijk en waardevol. Je kan African diaspora bijeenkomsten in zoveel verschillende jasjes doen, maar ik denk toch echt dat deze safe space bijeenkomsten die gefaciliteerd worden door een trainer echt super waardevol zijn voor de genezing van onze wonden."

"Ik vind jullie programma een super mooi en waardevol initiatief.

Eerlijk gezegd moest ik zelf over de drempel heen stappen om deel te nemen, omdat ik twijfelde of door mijn Molukse afkomst deze sessie ook voor mij was. Dit gevoel werd tijdens de sessie juist weggenomen doordat de gedeelde geschiedenis die ons naar de plek heeft gebracht waar we nu zijn de common ground is waarop je verder bouwt."

Diaspora Wellhouse cultuursensitief, holistisch en duurzaam welzijn

"Bedankt voor het consistent faciliteren van ruimte, liefde en zorg in de diaspora community!

 

Vandaag ben ik hier, want zo moest het zijn. Op deze mooie plek bij Bloei & Groei weer een hele mooie en betekenisvolle bijeenkomst van Diaspora Wellhouse met trainer Muriel Dalmulder. Een bijeenkomst waarbij wij allen onze voorouderlijke lijnen mogen schoonmaken, waar wij licht mogen schijnen op de patronen die ons niet meer dienen. Een proces dat voor IEDEREEN van toepassing is aangezien we als individu en als collectief ALLEMAAL patronen bij ons dragen die ons niet meer dienen.

Ik ben dankbaar, om te zijn, om dit proces aan te gaan, om de patronen te stoppen. Patronen van een generatie die tijdens de 2e wereld oorlog heeft geleefd en een generatie die een verleden heey uit de slavernij. Dat het bij mij mag stoppen en dat we met z’n ALLEN als collectief verantwoordelijkheid mogen nemen om in het licht te gaan staan (zonder het donker te vergeten uiteraard want dat is onze balans)." 

"Het is echt van grote waarde om deze bijeenkomsten (of een vorm die hier op lijkt) te behouden. het samen komen, het helen, het zijn van deze mooie groep mensen in een safe space is super belangrijk en waardevol. Je kan African diaspora bijeenkomsten in zoveel verschillende jasjes doen, maar ik denk toch echt dat deze safe space bijeenkomsten die gefaciliteerd worden door een trainer echt super waardevol zijn voor de genezing van onze wonden. De grootte van de groep is ook perfect, ik zou ze zeker niet groter doen. Voordat ik wist van African diaspora was ik al wel 'bezig' met het connecten met mijn afrikaanse roots, echter heeft het bezoeken van ADW dit nog meer versterkt aangezien we allemaal afstammelingen zijn van de bron, dit gevoel had ik in mijn journey alleen nooit kunnen voelen. Ik ben super blij en dankbaar dat ik heb mogen deelnemen aan deze bijeenkomsten en ik hoop ook zeer dat ik dit in de toekomst nog kan blijven doen, zowel als deelnemer en wie weet in mijn rol als professional."

Upcoming events
26 mei 2024, 11:00 – 15:00
Den Haag,
Den Haag, Nederland
bottom of page