top of page

Visit us

Als je je voorouders eert, eer je jezelf

Elk huis, elke organisatie, heeft sterke pilaren nodig. Onze pilaren zijn ontwikkeld naar aanleiding van de wereldwijde en ook Nederlandse toename van mentale problematiek onder de diaspora community. Maar ook door de kennis dat veel mensen uit de Afro-Caribische Diaspora dagelijks worstelen met hun mentale gezondheid door de effecten van racisme, discriminatie en uitsluiting.

 

Een verdrietige constatering. En hiermee de drive om ons hier hard voor te maken en het verschil te maken. Vanuit onze eigen achtergrond en ervaring. Maar ook vanuit de overtuiging dat we een bijdrage willen leveren aan een betere wereld waarin iedereen mag zijn wie hij is.

 

Vanuit Diaspora Wellhouse zetten wij in op mentale gezondheid, zelfbewustzijn, bezinning, zelfredzaamheid en het laten groeien van onze community connectie. Daarbij omzeilen we niet het ongemak en de pijn, want dat is de weg richting echt sociale verandering voor onze diaspora.

 

Wij bieden voor particulieren onze diensten aan via de community, join us. Voor partners, zorgprofessionals en bedrijven/overheden via work with us.

bottom of page