top of page

Work with us

Kracht van de overdracht

Ben je een cultuursensitief (zorg)professional en heb je behoefte aan een community en netwerk? Wij ondersteunen jouw traject graag met een programma vanuit het Diaspora Wellhouse als aanvulling.

Voor gemeenten, bedrijven, organisaties of culturele instellingen bieden wij maatwerk. Voor elke specifieke doelgroep bieden wij een inhoudelijk programma op maat. Net als zakelijke trainingen met een holistische insteek.

Duurzame samenwerkingen

Een sociaal maatschappelijk domein en omgevingen voor welzijn die veilig en transformerend zijn, zijn alleen mogelijk met duurzame samenwerkingen waar sensitiviteit, cultuur en context en een holistische visie plek kan krijgen. 

 

Hierbij is het van belang dat instellingen, organisaties en gemeenten die doelgroepen met culturele achtergronden willen bedienen in de behoefte naar persoonlijk welzijn, duurzame samenwerkingen aangaan met cultuursensitieve organisaties. 

 

Diaspora Wellhouse staat in direct contact met professionals en gemeenschappen uit de Afrikaanse Diaspora. Wij kennen de waarden, overtuigingen en behoeften van de gemeenschappen. Wij kunnen behoeften vertalen naar programma’s en projecten op maat, in co-creatie of zelfstandig opgezet. Wij kunnen vanuit beleidsdoelstellingen van gemeenten en instellingen projecten op maat ontwikkelen, die bij zullen dragen aan impact op gemeenschappen.

gemeente-arnhem.png
logo rmo.png
SESI_Logo.png
hogeschool-van-amsterdam.png
"Wanneer ik aan Diaspora Wellhouse denk, komen de volgende woorden bij me op: kennisoverdracht, warmte, betrokkenheid, netwerk, puur, verbinding, spiritualiteit, samen."
201223 - Diaspora Wellhouse_circles primair green 30.ai.png
Diaspora Wellhouse Natalja Macnack
Natalja Macnack
Ondernemer Macnack Verbindt Advies & Events + Bestuurslid Tori Oso UtrechtOndernemer Macnack Verbindt Advies & Events + Bestuurslid Tori Oso Utrecht
www.macnackverbindt.nl
bottom of page