top of page

za 30 mrt

|

Amsterdam Zuid Oost

Healing & Well-being 'Community Safe Space Sessie'

We nodigen je van harte uit voor onze introductie 'Healing & Well-being' community safe space session. We gaan het hebben over de betekenis van 'healing' en hoe je dat in werking kan zetten voor jezelf, jouw omgeving of community. We gaan werken met intenties, rituelen, oefeningen en uitwisseling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Healing & Well-being 'Community Safe Space Sessie'
Healing & Well-being 'Community Safe Space Sessie'

Tijd en locatie

30 mrt 2024, 14:00 – 17:00

Amsterdam Zuid Oost

Over het evenement

Let’s Talk about Healing & Well-being

We hopen je te ontmoeten op 30 maart! Heb jij weleens een Diaspora Wellhouse event, sessie of bijeenkomst meegemaakt?

We bevinden ons in een tijd waar velen van ons bezig zijn met ons persoonlijk welzijn, culturele identiteit en spiritualiteit. De weg vinden naar wat jij nodig hebt in je leven kan soms uitdagend zijn. Wij geloven in de kracht van de community!

De 'Healing & Well-being' community safe space session wordt een nieuw programma dat onderdeel zal zijn van onze nieuwe eigen locatie die wij dit jaar zullen openen. De komende tijd verzorgen we een aantal introducties om kennis te maken met onze organisatie en om deze sessie te ervaren.

Wanneer we in gemeenschap samenkomen, creëren we een netwerk van wijsheid en support die ons kunnen helpen en bekrachtigen om ons dagelijks leven te beleven.  Samenkomen in een community waar wij onze ervaringen en inzichten delen en elkaar aanmoedigen en steunen, is een groot cadeau voor jezelf en voor onze collectieve groei en heling.

We gaan het hebben over de betekenis van 'healing' en hoe je dat in werking kan zetten voor jezelf, jouw omgeving of community. We gaan werken met intenties, rituelen, oefeningen en uitwisseling.

Locatie

Change=

ELIZABETH  CADY STANTONPLEIN 801

AMSTERDAM ZUID OOST

Kosten

Je hebt de mogelijkheid om kosteloos aan deze introductie sessie deel te nemen. Aanmelden kan via onze website. In een bevestigingsbrief ontvang je alle verdere informatie voor die dag.

Reserveer je plek. Mocht je wegens omstandigheden niet meer aanwezig kunnen zijn. Dan vragen wij jou om ons tijdig hiervan op de hoogte te brengen. Op die manier kunnen wij een ander blij maken met de vrijgekomen plek. 

Deel dit evenement

bottom of page