top of page

Work with us

Kracht van de overdracht

Ben je een cultuursensitief (zorg)professional en heb je behoefte aan een community en netwerk? Wij ondersteunen jouw traject graag met een programma vanuit het Diaspora Wellhouse als aanvulling.

Voor gemeenten, bedrijven, organisaties of culturele instellingen bieden wij maatwerk. Voor elke specifieke doelgroep bieden wij een inhoudelijk programma op maat. Net als zakelijke trainingen met een holistische insteek.

Duurzame samenwerkingen

Een sociaal maatschappelijk domein en omgevingen voor welzijn die veilig en transformerend zijn, zijn alleen mogelijk met duurzame samenwerkingen waar sensitiviteit, cultuur en context en een holistische visie plek kan krijgen. 

 

Hierbij is het van belang dat instellingen, organisaties en gemeenten die doelgroepen met culturele achtergronden willen bedienen in de behoefte naar persoonlijk welzijn, duurzame samenwerkingen aangaan met cultuursensitieve organisaties. 

 

Diaspora Wellhouse staat in direct contact met professionals en gemeenschappen uit de Afrikaanse Diaspora. Wij kennen de waarden, overtuigingen en behoeften van de gemeenschappen. Wij kunnen behoeften vertalen naar programma’s en projecten op maat, in co-creatie of zelfstandig opgezet. Wij kunnen vanuit beleidsdoelstellingen van gemeenten en instellingen projecten op maat ontwikkelen, die bij zullen dragen aan impact op gemeenschappen.

arrow&v
arrow&v
Bedankt voor je bericht

Ervaringen van onze partners

"Wanneer ik aan Diaspora Wellhouse denk, komen de volgende woorden bij me op: kennisoverdracht, warmte, betrokkenheid, netwerk, puur, verbinding, spiritualiteit, samen. Ik ben dankbaar dat ik de Walk & Well being en de Talk & Well-being heb mogen ervaren. 

 

De kracht, de inspiratie maar ook jezelf en de ander op een innerlijke wijze “ tegenkomen” doet veel met je. Ik vind het vooral ook bijzonder om te zien hoe Sabrina en Irene telkens weer een veilige en verbindende setting weten te creëren. Als mede-verbinder weet ik inmiddels dat dit tot een super power behoort. Ik ga open de bijeenkomst in, ervaar de spiritual en positive vibes en verlaat de bijeenkomst met inspiratie, nieuwe contacten en een licht gevoel. Heerlijk!" 

Diaspora Wellhouse Natalja Macnack
Natalja Macnack
Ondernemer Macnack Verbindt Advies & Events + Bestuurslid Tori Oso UtrechtOndernemer Macnack Verbindt Advies & Events + Bestuurslid Tori Oso Utrecht
www.macnackverbindt.nl

"Al vanaf mijn 21e bezig met het verwerken van trauma's en familiepijnen. Midden in een transitie waarin ik erg sterk aan mezelf werk en bezig ben om te groeien tot de persoon wie ik echt wil zijn. 

 

Tijdens de bijeenkomsten heb ik meer inzichten gekregen en heel veel inspiratie om meer diepgang te brengen in het verwerken van trauma. Mijn conclusie is dat ik meer verbondenheid heb met mezelf en mijn omgeving. Ik voel mij gesteund, veilig en gezien.  Ik gun alle vrouwen en mannen die werken aan hun zelf een plek waarin je merkt dat je niet alleen bent."

Diaspora Wellhouse Deborah Babel
Deborah Babel
Docent, healer & coach
Embrace training & coaching 

"Als ‘Double blooded’ vrouw ben ik de laatste paar jaren veel bezig geweest met het ontdekken mijn Gambiaanse kant in mezelf; altaar voor mijn voorouders, connecten met mijn Gambiaanse familie en het horen van verhalen over ‘toen’, echter miste er voor mij nog een community in Nederland waar ik als bruine vrouw gewoon kon zijn zonder zaken zoals micro racisme te hoeven uitleggen, waar ik met andere broeders en zusters mocht stralen met onze kleur, onze rijke heritage en alles wat hierbij komt kijken. Safe spaces waarin we op een diepere en spirituele laag mochten contacten met elkaar en onze voorouders uit Mama Africa. Waar we door middel van gesprekken, tranen, dansen en lachen weer herinnerd mochten worden aan onze kracht, de kracht van verbinding, zonder vooroordelen. Waar we onze pijn (en die van onze voorouders) mochten voelen en delen met elkaar, waar we door middel van het samenzijn een nieuw pad mochten uitstippelen. Het pad van verbinding, community en de onuitputtelijke bron van liefde. Mijn conclusie is dat de safe space metingen echt heel erg waardevol zijn, ze zouden op alle lagen van de samenleving georganiseerd mogen worden, kinderen, pubers, jong volwassenen, volwassenen en voor de elders. Zodat we als black community weer volledig in onze kracht mogen gaan staan."

Diaspora Wellhouse Matilda Parmentier
Matilda Parmentier
Holistisch energetisch therapeut
www.holisticmatilda.com
Upcoming events

Power of the name

17 sept 14:00 - 17:00

LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam

bottom of page