top of page

zo 04 jun

|

De exacte locatie ontvang je na aanmelding

Walk & Well-being Den Haag

Op zondag 4 juni zullen we weer samenkomen in Den Haag voor onze maandelijkse community bijeenkomst in de natuur.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Walk & Well-being Den Haag
Walk & Well-being Den Haag

Tijd en locatie

04 jun 2023, 11:00 – 14:00

De exacte locatie ontvang je na aanmelding

Over het evenement

De Walk & Well-being is een moment van samenkomen, bezinning en ontspanning in een bosrijke omgeving voor onze Afro diaspora community en voor mensen met een bi-culturele achtergrond. De onderdelen van de Walk & Well-being bestaan uit:

Libation ceremonie: Dit is een plengoffer en een mooi ritueel om onze dank uit te spreken voor de natuur, onze voorouders en het universum. Wij zullen dit ritueel inzetten, maar een ieder is welkom om onderdeel te zijn. Je bent dus vrij om deel te nemen of aanwezig te zijn als toeschouwer.

Stiltewandeling: De wandeling die wij zullen maken zal in stilte gebeuren. Dit is ons moment van bezinning. Stilte brengt je dichter bij jezelf. Het zorgt ervoor dat je jouw eigen gedachten beter hoort en ook kan voelen.

Healing circle: Wij sluiten af met een healing circle. Een moment om te delen en samen in gesprek te gaan over ons ‘welzijn’. Een cirkel is een eeuwenoude krachtige vorm van sociale connectie.

De Walk & Well-being is voor jong en oud en voor alle genders. Deze bijeenkomst is kosteloos.

Je bent welkom om alleen aan te sluiten maar voel je vrij en geïnspireerd om anderen uit te nodigen. Wel fijn als we dan een groepsaanmelding ontvangen. Na aanmelding ontvang je uiterlijk 3 dagen voor de bijeenkomst een bevestiging met meer gedetailleerde informatie over de locatie

Je kunt je aanmelden via de RSVP button.

We zien je graag op 4 juni in Den Haag

Deel dit evenement

bottom of page