top of page

wo 11 okt

|

Kunsthal Rotterdam

Safe space sessies

Wonderkamers van onze innerlijke wereld, sessie 1: De wonderkamer van ons brein Diaspora Wellhouse neemt je mee in drie verschillende safe space groepsessies waarin deelnemers samenkomen en in een besloten bijeenkomst persoonlijke verhalen en ervaringen delen over gezondheid, welzijn en heling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Safe space sessies
Safe space sessies

Tijd en locatie

11 okt 2023, 17:00 – 20:00

Kunsthal Rotterdam, Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Diaspora Wellhouse neemt je mee in drie verschillende safe space groepsessies waarin deelnemers samenkomen en in een besloten bijeenkomst persoonlijke verhalen en ervaringen delen over gezondheid, welzijn en heling. Middels rituelen, opdrachten en uitwisselingen wordt verkent wat zich afspeelt in de wonderkamers van ons brein, hart en ziel. Voorafgaand aan het programma kun je een bezoek brengen aan de tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen - Wonderkamers van het Rotterdams koloniaal verleden.  

Programma 

18.15u   Inloop en bezoek tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen 

19.00u  Aanvang sessie 

21.00u  Einde

Sessie 1: De wonderkamer van ons brein

woensdag 11 oktober

Wat zijn de dominante overtuigingen die invloed hebben op de manier waarop je de wereld beleeft en bekijkt? Ben je bereid je overtuigingen te (h)erkennen? Hoe ervaar je de tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen die uitnodigt tot reflectie over jouw koloniaal verleden? Door wie en wat zijn wij gevormd? En op wat voor manier heeft dit invloed op de manier waarop wij naar onszelf en anderen kijken?  

Je mag één introducé gratis meenemen. Met een ticket heb je samen toegang tot de sessie en de tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen in de Kunsthal.

Meld je hier aan voor:

Sessie 2: De wonderkamer van ons hart op woensdag 18 oktober

Sessie 3: De wonderkamer van onze ziel op woensdag 25 oktober

Deel dit evenement

bottom of page