top of page

wo 18 okt

|

Kunsthal Rotterdam

Safe space sessies

Wonderkamers van onze innerlijke wereld, sessie 2: De wonderkamer van ons hart Diaspora Wellhouse neemt je mee in drie verschillende safe space groepsessies waarin deelnemers samenkomen en in een besloten bijeenkomst persoonlijke verhalen en ervaringen delen over gezondheid, welzijn en heling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Safe space sessies
Safe space sessies

Tijd en locatie

18 okt 2023, 17:00 – 20:00

Kunsthal Rotterdam, Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Diaspora Wellhouse neemt je mee in drie verschillende safe space groepsessies waarin deelnemers samenkomen en in een besloten bijeenkomst persoonlijke verhalen en ervaringen delen over gezondheid, welzijn en heling. Middels rituelen, opdrachten en uitwisselingen wordt verkent wat zich afspeelt in de wonderkamers van ons brein, hart en ziel. Voorafgaand aan het programma kun je een bezoek brengen aan de tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen - Wonderkamers van het Rotterdams koloniaal verleden.  

Programma 

18.15u   Inloop en bezoek tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen 

19.00u  Aanvang sessie 

21.00u  Einde

Sessie 2: De wonderkamer van ons hart

woensdag 18 oktober

We verkennen ons verlangen in deze bijeenkomst. Wat is jouw verlangen voor de stad Rotterdam en de wereld waarin we leven, en welke rol ben je bereid daarin te spelen? Als je je hart zou kunnen laten spreken, wat zou je dan zeggen? In deze sessie verkennen we de emoties rondom oordeel en ontkenning. Op wat voor manier staat oordeel en ontkenning in de weg van je verlangen voor de stad Rotterdam? 

Je mag één introducé gratis meenemen. Met een ticket heb je samen toegang tot de sessie en de tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen in de Kunsthal.

Meld je hier aan voor:

Sessie 1: De wonderkamer van ons brein op woensdag 11 oktober

Sessie 3: De wonderkamer van onze ziel op woensdag 25 oktober

Deel dit evenement

bottom of page