top of page

wo 25 okt

|

Kunsthal Rotterdam

Safe space sessies

Wonderkamers van onze innerlijke wereld, sessie 3: De wonderkamer van onze ziel Diaspora Wellhouse neemt je mee in drie verschillende safe space groepsessies waarin deelnemers samenkomen en in een besloten bijeenkomst persoonlijke verhalen en ervaringen delen over gezondheid, welzijn en heling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Safe space sessies
Safe space sessies

Tijd en locatie

25 okt 2023, 17:00 – 20:00

Kunsthal Rotterdam, Museumpark, Westzeedijk 341, 3015 AA Rotterdam, Nederland

Over het evenement

Diaspora Wellhouse neemt je mee in drie verschillende safe space groepsessies waarin deelnemers samenkomen en in een besloten bijeenkomst persoonlijke verhalen en ervaringen delen over gezondheid, welzijn en heling. Middels rituelen, opdrachten en uitwisselingen wordt verkent wat zich afspeelt in de wonderkamers van ons brein, hart en ziel. Voorafgaand aan het programma kun je een bezoek brengen aan de tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen - Wonderkamers van het Rotterdams koloniaal verleden.  

Programma 

18.15u   Inloop en bezoek tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen 

19.00u  Aanvang sessie 

21.00u  Einde

Sessie 3: De wonderkamer van onze ziel

woensdag 25 oktober

Waar is heling gewenst als we kijken naar het koloniaal verleden? In deze sbijeenkomst verkennen we onze voormoeders en voorvaderen. Vanuit het besef dat we niet op onszelf staan, verkennen we wat er nodig is om onszelf te ontwikkelen tot een waardige voorouder. Op wat voor manier willen wij de wereld vormen? Welke lessen, wijsheden en krachtbronnen nemen we mee? Welke plek nemen wij in binnen onze familiegeschiedenis? Hoe kunnen we goede voorouders worden voor toekomstige generaties? En hoe vinden wij onze zielsmissie? 

Je mag één introducé gratis meenemen. Met een ticket heb je samen toegang tot de sessie en de tentoonstelling [H]erkennen Herbouwen in de Kunsthal.

Meld je hier aan voor:

Sessie 1: De wonderkamer van ons brein op woensdag 11 oktober

Sessie 2: De wonderkamer van ons hart op woensdag 18 oktober

Deel dit evenement

bottom of page